JustMakeWeb.com รับทำเว็บไซต์ รับทำเว็บโรงแรม รับทำเว็บขายของ รับทำเว็บบริษัท เว็บสำเร็จรูป รับทำเว็บร้านค้า ออกแบบเว็บไซต์ ใช้งานได้ง่าย รองรับ SEO โปรโมท GOOGLE ให้ติดอันดับได้อย่างรวดเร็ว , ลงโฆษณาฟรี VPS ราคาถูก
รับทำเว็บไซต์
0
" We Are Exness Introducing Broker (IB). "
 

 

Maklumat Umum

Kumpulan EXNESS pakar dalam menyediakan perkhidmatan untuk perdagangan dalam pasaran kewangan.

Maklumat Umum


 

Permulaan kami

EXNESS ditubuhkan oleh sekumpulan profesional yang mempunyai pemikiran yang sama dalam bidang kewangan dan teknologi maklumat pada tahun 2008. 

Kepimpinan

Pada tahun-tahun yang lalu, kumpulan syarikat telah melalui perjalanan yang panjang, menjadi peneraju industri. menjelang pertengahan 2014, volum dagangan bulanan klien EXNESS adalah lebih daripada USD 180 bilion dan bilangan akaun perdagangan yang dibuka setiap bulan oleh pedagang-pedagang di seluruh dunia melebihi 15,000. Pada masa ini, EXNESS menawarkan keupayaan untuk berdagang lebih daripada 120 instrumen kewangan, dengan sebahagian daripada pelaksanaan pesanan pasaran dan spread rekod ketat yang terbaik di pasaran bagi pasangan mata wang utama.

Permulaan kami

Menjelang pertengahan 2014, volum dagangan bulanan klien EXNESS lebih daripada USD 180 bilion.


 

Keutamaan

Pembangunan berterusan, berpandukan terutamanya oleh peningkatan sistematik syarat perdagangan, ialah kunci kepada usaha jangka panjang dan kejayaan EXNESS. Isu berkenaan peningkatan kualiti perkhidmatan yang ditawarkan di EXNESS dianggap paling serius. Pada Disember 2011, EXNESS telah menerima sijil pematuhan antarabangsa dengan ISO 9001:2008 untuk "Organizing Forex trading". 

Sokongan Klien

Di EXNESS, klien menerima perkhidmatan yang unik: laman web rasmi kami telah disetempatkan kepada 22 bahasa dan kami menawarkan sokongan klien dalam 13 bahasa, termasuk sokongan 24/5 dalam sepuluh bahasa dan sokongan 24/7 dalam tiga bahasa (Bahasa Inggeris, Bahasa Cina dan Bahasa Rusia). Klien mempunyai akses kepada 1:2000 keumpilan, yang mengurangkan keperluan margin dengan ketara serta membolehkan strategi perdagangan diuruskan dengan fleksibel. Dan sudah semestinya, salah satu kelebihan utama EXNESS ialah pengeluaran dana segera menggunakan beberapa sistem pembayaran elektronik, memberikan pedagang kawalan sepanjang masa terhadap dana akaun perdagangan mereka.

Pedagang yang bekerja dengan jayanya bersama EXNESS berusaha secara berterusan untuk melakukan peningkatan, mencari peluang baru untuk merealisasikan potensi profesional mereka dan ingin bekerja dalam satu pasukan yang mempunyai pemimpin yang diiktiraf dalam industri kewangan.


 

Perkongsian

Hari ini EXNESS merupakan pilihan setiap pedagang yang menginginkan perkhidmatan berkualiti tinggi. Kualiti kami disahkan bukan sahaja oleh pengalaman dan pendapat peribadi komuniti pedagang, tetapi juga oleh penilaian pakar yang tinggi daripada penerbitan utama dalam talian, agensi penilaian dan jurnal kewangan.

Perkongsian

Kejujuran dan ketelusan adalah antara prinsip pentadbiran syarikat dan amat dihargai oleh pedagang. Pada masa kini terdapat puluhan ribu klien EXNESS di seluruh dunia dan bilangan mereka semakin berkembang dengan stabil.