JustMakeWeb.com รับทำเว็บไซต์ รับทำเว็บโรงแรม รับทำเว็บขายของ รับทำเว็บบริษัท เว็บสำเร็จรูป รับทำเว็บร้านค้า ออกแบบเว็บไซต์ ใช้งานได้ง่าย รองรับ SEO โปรโมท GOOGLE ให้ติดอันดับได้อย่างรวดเร็ว , ลงโฆษณาฟรี VPS ราคาถูก
รับทำเว็บไซต์
0
" We Are Exness Introducing Broker (IB). "
 

 
Alat
Alat berkesan untuk perdagangan tukaran asing yang paling mudah dan menguntungkan.
MetaTrader 4

 

Pasang platform mudah dan berfungsi yang telah diiktiraf oleh pedagang profesional di seluruh dunia.

Perdagangan mudah alih

 

Jana wang dan pantau hasil perdagangan pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja menggunakan terminal mudah alih EXNESS MT4, yang serasi dengan sistem pengendalian Android dan iOS (iPhone/iPad).

 

Kelebihan-kelebihan platform dagangan

 

Nyatakan keutamaan anda sendiri untuk persekitaran dagangan yang selesa. pilih instrumen, ubah rangka masa, dsb.

 

Ramal dinamik pasaran tukaran asing dan tingkatkan strategi anda menggunakan senjata serius alat analitis.

 

Pengendalian dagangan automatik: guna penyelesaian siap guna atau cipta pakar penasihat anda sendiri yang akan berdagang secara berautonomi menggunakan algoritma yang anda sediakan.
 

Akaun untuk kesan berita kewangan penting apabila membangunkan strategi dagangan.

Kira kos mata, saiz pertukaran dan nilai-nilai lain yang diperlukan untuk pengendalian dagangan tukaran asing menggunakan kalkulator pedagang. Guna penukar mata wang untuk menukar sebarang amaun daripada satu mata wang kepada mata wang lain.

Semua klien EXNESS menerima analisis teknikal percuma daripada Trading Central untuk peneraju pasangan mata wang. Mereka juga mempunyai akses ke berita kewangan terkini daripada Dow Jones News.

Memanfaatkan pengehosan VPS percuma bagi menggunakan sistem perdagangan automatik secara paling berkesan. Perkhidmatan menyediakan pertukaran data berkelajuan tinggi antara terminal dan pelayan perdagangan EXNESS.

 

Muat turun versi terminal dagangan dan perisian lain yang sesuai.

Lihat kedudukan klien EXNESS pada halaman untuk memantau akaun sebenar. Gunakan Kawasan Peribadi anda untuk menambah akaun anda ke halaman kedudukan.

Muat turun sebut harga untuk pasangan mata wang tukaran asing dan instrumen kewangan lain untuk pelbagai rangka masa, muatkannya ke dalam terminal MetaTrader dan gunakannya untuk menguji strategi dan laksanakan analisis teknikal.